Gratis bezorging vanaf €40.
Voor 17u besteld, morgen in huis.
Eigen voorraad.
2000, zelfde dag levering.

Haarverzorging voor mannen: The basics.

Mannen en haarverzorging, geef toe, het is niet het meest gelezen onderwerp. Haarverzorging en mannen is dan ook niet altijd de meest voor de hand liggende combinatie. Nochtans is het niet zoveel werk of moeite om als man je haar gezond en mooi te houden. Stop the excuses: Verzorg je haar, ongeacht of je veel of wat minder haar (over) hebt. 

De absolute basics van haarverzorging voor mannen.

Gezond eten is gezond haar. Net zoals bij je hond of kat is de gezondheid van je haar afhankelijk van je algemene gezondheid. Eet daarom gezond, beweeg voldoende (nee, bedsport is niet voldoende...) , drink voldoende water en slaap voldoende.

Ga regelmatig naar de kapper. Ja hoor, die reclamefilmpjes zijn niet altijd gelogen. Enkel een bezoek aan de kapper of barbier zorgt ervoor dat je gespleten haarpunten vermijdt. Doe je dit niet, zullen deze haarpunten verder doorsplijten richting je hoofdhuid. Niet echt gezond dus... 

Was je haar wanneer nodig.  Voor iedere man is dit anders. De ene kan een aantal dagen tussen laten en de andere moet het dagelijks meemaken. Maar als je het doet, doe dit dan met een goede shampoo, wees spaarzaam met shampoo en gebruik niet te heet water bij het uitspoelen. Een goede shampoo is niet die oude bus welke je achteraan in de badkamerkast vond. Masseer de shampoo in je haar, hard wrijven beschadigt je haar.

BARCODE - Antiroos Shampoo 1000ml - Men Series

€24,95

BARCODE - Antiroos Shampoo 1000ml - Men Series

PRODUCTBESCHRIJVING
Barcode Anti Dandruff Shampoo is een shampoo met een speciale formule speciaal ontwikkeld voor de man.  Barcode Anti Dandruff gaat roos en nieuwe roos vorming op de hoofdhuid tegen. Dankzij de uitgekiemde formule die rijk is aan bio actieve en pyrithione zinc, voorkomt deze shampoo nieuwe roos vorming op de hoofdhuid en zuivert deze de hoofdhuid van roos.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Anti Roos Shampoo

Voorkomt Nieuwe Roos Vorming
Zuivert de Hoofdhuid
Rijk Aan Keratinecomplex
Shampoo voor mannen

HOE TE GEBRUIKEN
Breng de Barcode antiroos shampoo voor mannen aan op nat haar en masseer de shampoo zacht in. Laat de shampoo 2 tot 5 minuten inwerken en spoel je haar uit met veel lauw tot warm water. Voor een goed resultaat te bereiken, raden wij u aan deze shampoo regelmatig te gebruiken. Na enkele behandelingen zal u reeds het eerste resultaat merken. 

BARCODE - Antiroos Shampoo 1000ml - Men Series
BARCODE - Antiroos Shampoo 1000ml - Men Series

De juiste shampoo voor mannen

Ben je er nog? Zoals we je hierboven vertelden is niet elke shampoo perfect voor ieder mannelijk haartype. Ook niet die shampoo uit de reclame die dat wel zouden zijn.

Heb je een droge hoofdhuid of droog haar? Gebruik dan een shampoo voor droog haar & combineer deze met een conditioner met extra voeding. Een haarconditioner hoeft niet elke wasbeurt te worden gebruikt, één keer per week is al voldoende. Conditioner gebruik je op je haar en zo weinig mogelijk op je hoofdhuid.

Heb je last van roos of pelletjes? Gebruik dan een antiroos shampoo. Maar is je roos weg? Blijf dan niet met antiroos shampoo wassen. Je geeft je auto of motor toch ook niet bij elk wasje een polierbeurt?

Last van haaruitval? Geen ramp, er bestaat shampoo die je hierbij kan helpen. Op dit eigenste moment gebruik ik deze zelf... Masseer shampoo tegen haaruitval goed in en laat het een aantal minuutjes intrekken alvorens u gaat uitspoelen met, weet je nog, niet te warm water. Zo krijgt je haar en hoofdhuid de tijd om de actieve bestanddelen te absorberen. Gebruik deze gerust dagelijks.
Wil je er echt werk van maken om haaruitval tegen te gaan? Test dan zeker onze lotion tegen haaruitval.

LA CROA - Hair Loss Lotion 30ml
LA CROA - Hair Loss Lotion 30ml

LA CROA - Hair Loss Lotion 30ml

€14,95

LA CROA - Hair Loss Lotion 30ml

PRODUCTBESCHRIJVING
La Croa Hair Loss Lotion is een haarlotion speciaal ontwikkeld tegen haaruitval. Deze haarlotion zal uw haar de nodige vitaminen geven en zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid.

Door zijn speciale formule rijk aan eucalyptus, vitamine B5, keratine, munt, chilipeper, rozemarijn, brandnetel, tormentil, salie, gember, kurkuma en hop, heeft deze haarolie een heel sterke invloed op het verbeteren van de voeding van de hoofdhuid en haarwortels. De perfecte hulp bij het oplossen van haarverlies.

Tegen Haarverlies
Rijk Aan Eucalyptus
Rijk Aan Munt
Rijk Aan Chilipepers
Rijk Aan Rozemarijn
Rijk Aan Keratine
Rijk Aan Vitamine B5
Rijk Aan Brandnetel
Rijk Aan Tormentil
Rijk Aan Salie
Rijk Aan Gember
Rijk Aan Kurkuma
Rijk Aan Hop

   HOE TE GEBRUIKEN
   Na het wassen van je haar met shampoo, breng je ongeveer 1 tot 2 dosissen van de la croa hair loss lotion aan op nat haar. Masseer je hoofdhuid heel grondig in gedurende 20 seconden om de actieve stoffen op meest efficiënte manier te laten inwerken. Het wordt sterk aanbevolen om deze behandeling gedurende een periode van 3 maanden uit te voeren. Onderbreek deze behandeling na 3 maanden voor een periode van 3 tot 4 maanden om het haar te laten herstellen. Gebruik de lotion zonder uit te spoelen.

   Haarwax en andere stylingproducten

   Haarwax, pommade en haargel. Onze partners zien het graag, een mooi kapsel met wat gel of wax er in.  Probeer toch zoveel als mogelijk stylingproducten te vermijden. Langdurig gebruik zal uiteindelijk zorgen voor futloos of "vermoeid" haar.

   Gebruik je toch dagelijks stylingproducten in je haar? Zorg dan dat je een kwalitatieve haarwax gebruikt deze geven wat extra vitaminen en voeding aan het haar. Wax, pommade of andere stylingproducten was je het best dagelijks uit je haar. 

   BARCODE - Creative Matte Wax 150ml

   €10,95

   BARCODE - Creative Matte Wax 150ml

   PRODUCTBESCHRIJVING
   Barcode Men Series Creative Matte Wax is speciaal voor mannen die houden van niet opvallende wax in het haar. Deze wax houdt het haar stevig in de gewenste positie met de mogelijkheid tot remodelleren en dit een hele dag lang. De matte afwerking van deze Barcode Professional haar wax merk je niet dat er wax in je haar zit.

   BELANGRIJKSTE KENMERKEN

   Strong Effect
   Matte Afwerking
   Maximale Controle
   Natuurlijke Look
   Professionele haarwax

   HOE TE GEBRUIKEN
   Neem een kleine hoeveelheid van de Barcode wax in je handen en wrijf de haarwax door je handen om deze op te warmen. Wrijf de Barcode wax door je haar tot je de gewenste look verkrijgt. Deze wax kan je gebruiken in nat of droog haar. Tip: Voor een nog sterkere fixatie kan u deze Barcode wax het beste gebruiken op vochting haar.

   BARCODE - Creative Matte Wax 150ml
   BARCODE - Creative Matte Wax 150ml
   BARCODE - Creative Matte Wax 150ml

   Haarverzorging voor mannen, zo moeilijk is het niet

   Je ziet, zo moelijk is het allemaal niet. Heb je nu toch nog vragen of opmerkingen? Stuur ze gerust via e-mail naar info@beauty-company.be. We beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. 

   Instagram: @beautycompanybelgium

   insta-img
   insta-img
   insta-img
   insta-img
   insta-img
   insta-img
   insta-img
   insta-img

   Laat een reactie achter

   Let op, reacties worden nagekeken voor publicatie

   U bent ingeschreven!